01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2020 / Lidt om kommende aktiviteter

Lidt om kommende aktiviteter

Tilbage

Formanden fortæller her om hvad der kommer til at ske i januar, februar og marts

Barhæng fredag den 24. januar

Klubhuset er åben og der kan nydes en øl, en drink, en kop kaffe eller te. Der kan duelleres i dart, der kan rafles og der kan fortælles og/eller lyttes til røverhistorier. 

Kom og vær med til at skabe en hyggelig aften... 

Fællesspisning og turberetning ved Jette Siim onsdag den 29. januar

jette siim

Sidste klubaften i måneden og hermed fællesspisning. Denne aften garneret med vores egen Jette Siims, førstegangs Harley-kørers fortælling om en nybegynders genvordigheder, sjove og uventede oplevelser samt nye erfaringer, der blev gjort på en solotur på 9 dage fra Gjern til Sydengland og tilbage igen i sommeren 2019.  

Af hensyn til køkkenet er tilmelding til fællesspisningen nødvendig og det senest mandag den 27. januar. Fællesspisning er med egenbetaling og prisen er 60 kroner. 

Kom og vær med til en god oplevelse... 

Distriktsgeneralforsamling søndag den 9. februar

Se indkaldelse andet steds. Kom frisk og deltag aktiv. Vi skal have en frugtbar snak omkring fremtiden for vores klubhus og vi skal have valgt en ny næstformand, en ny kasserer, et nyt bestyrelsesmedlem og et par nye suppleanter. 

Efter generalforsamlingen er distriktet vært ved stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder. 

Mød op og gør din indflydelse gældende... 

Fastelavnsfest for børn lørdag den 22. februar

Klokken 14.00 åbnes dørene for fastelavnsfest for børn, børnebørn, oldebørn, etc. Vi slår katten af tønden, kårer bedste udklædning, spiser fastelavnsboller og drikker kakao. Arrangementet er gratis. 

Tilmelding med angivelse af alder nødvendig og det senest Lørdag den 15. februar 

Fastelavnsfest for voksne lørdag den 22. februar

Klokken 19.00 er det de voksnes tur til at feste. Vi begynder med en omgang boller i karry, hvorefter vi slår katten af tønden og kårer bedste udklædning. Til kaffen servers fastelavnsboller. Efterfølgende er der fri leg! Prisen for deltagelse er 80 kroner. 

Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig og det senest Lørdag den 15. februar 

Klubaften med fællesspisning og ide- og inspirationsmøde til morgendagens Bikemeet onsdag den 26. februar

Sidste klubaften i måneden og hermed fællesspisning. Denne aften suppleret med ide- og inspirationsmøde til morgendagens Danish Bikemeet. Vi skal have de gode, syge, skøre, skæve ideer til kommende Bikemeets på bordet. Og helt aktuelt til Danish Bikemeet 2020. 

Er det en fortsættelse i samme retning som tidligere? Er det ”back to basic”? Er det over en- to eller tre dage? Er det med eller uden levende musik? Er det ...? Kom og bidrag... 

Af hensyn til køkkenet er tilmelding til fællesspisningen nødvendig og det senest mandag den 24. februar. Fællesspisning er med egenbetaling og prisen er 60 kroner. 

Klubaften med Vinteraktivitet onsdag den 11. marts

I forventning om, Harley Davidson’s elektriske motorcykel er kommet til Danmark, skal vi på virksomhedsbesøg hos Caps MC i Aarhus og se og hører om Harley Davidson Live Wire 

Glæd dig...