01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2019 / Motorlære onsdag den 5. december 2018

Motorlære onsdag den 5. december 2018

Tilbage

Selvom aftenens motorlære var annonceret til klokken 19.00 dukkede de første allerede op i Klubhuset lidt før klokken 18.30 og herefter fulgte i en lind strøm spændte medlemmer til aftenens foredrag/rejseberetning fra Østen ved Chresten Torp. 

Projektor og lærred kom på plads og mens Chresten fik Pc’en koblet til og systemet afprøvet indfandt de sidste af aftenens 32 tilhørere deres pladser. 

Og vi blev i den grad underholdt med gode billeder og historier. Historier med baggrund i Chresten vej til bikermiljøet og til jobbet som redaktør for H-D Journalen. Historier om Chrestens oplevelser med to gange Nordic Run, den ene med en afstikker til Nordkap, og om de fantastiske områder og veje vi har her i Danmark og resten af Norden. Chresten talte så indlevende og så varmt for turen til Nordkap at vi stort set alle var klar til at sadle op og komme af sted, lige indtil Chresten sagde, tag turen sidst i juni først i juli, der er vejret bedst og temperaturen er over frysepunktet. Så slappede vi alle af og lænede os tilbage i stolene, klar til næste kapitel og turrene til Østen.

De fortællinger kan selv sagt ikke gengives her, men alle følte sig i den grad underholdt, nogle fik suppleret op med et par afsluttende spørgsmål og alle fik noget med hjem. Et godt og anbefalelsesværdigt arrangement.

En stor tak til Chresten og deltagerne.