01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2019 / Lidt om turen til MC Vestjyderne

Lidt om Fællesturen til MC Vestjyderne

Tilbage

Skrevet af BB

En lille tur i det jyske med HDCM.

Efter en kop kaffe til de fremmødte og lidt løs snak ,starter turen kl. 13.ca fra klubhuset i Hårup, 6 deltagere er mødt frem på denne overskyede dag, hvor det har regnet det meste af formiddagen, men tørvejret havde indfundet sig, turen skal gå til det Vestjyske, hvor MC Vestjyderne i Ringkøbing holder træf og byder på kagebord. (gratis ,som er færgemandens livret)

Gennem det danske sommerland, hvor ruten går via Silkeborg, Funder, st. Hjøllund, Gludsted, Ejstrupholm, Fasterholt med et stop i Arnborg (en lille rasteplads ved Rind å, hvor den lokale borgerforening har etableret et fint lille sted med hytte og bålplads) hvor Roadcaptain BB byder på lidt vædske.

Videre går turen til Studsgård, Tanderupkjær, Timring, Ørnhøj (her er vi lige på kanten af ulveland , men som de fleste så vi heller ikke nogen) Torsted, Ølstrup og et par krøller mere på ruten, 140 km. i alt. hvorefter vi lander på destinationen, hvor der er et veldækket kaffebord, så de resterende 4 deltagere bliver godt forsynet. Tak for kaffe og kage til MC Vestjyderne.

Formandens bælte (altså det der trækker baghjulet) valgte allerede på Funder Ådalsvej at "spille" Hugorm midt på vejen,( efter hårdt arbejde over ca. 36.000 km.) Så han fik selskab af Kassereren, der havde set de store våde hundeøjne ,og 2 bøt øl (som de siger på Thy),så han ikke skulle stå der helt alene og vente på bugsering.