01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2019 / Fællesspisning og juleafslutning onsdag den 19. december 2018

Fællesspisning og juleafslutning onsdag den 19. december 2018

Tilbage

Hold nu kæft, var reaktionen hos den lokale madpusher, Slagter Bo i Sejs, da den endelige bestilling på 41 gange julemad til årets sidste fællesspisning blev afgivet. Dagen efter måtte der endda opjusteres til 45 kuverter, men så var der også lukket.

Menuen var and med hele ”svineriet” og risalamande til dessert, selvfølgelig med mandelgave, sponsoreret af Cap’s i Aarhus. Endvidere var årets sidste fællesspisning kombineret med juleafslutning og bankospil. 45 deltagere gav en lille udfordring med siddeplads til alle, men det blev løst med en bænk udefra.

Da flere havde fået af anden mindst to gange, risalamanden var fortæret, mandelgaven uddelt og den sidste juleøl drukket, var det tid til Banko. Her skal lyde en stor tak til Big Bike i Silkeborg, Sanne’s MC Shop i Låsby og Cap’s i Aarhus for gavmildt at have sponsoreret flotte præmier. Fra Distriktet var yderligere suppleret op med gavekort på indgang og/eller Barkort til Danish Bikemeet 2019, Riding Bells, Krus og Shotsglas. 

Stig Østergaard styrede slagets gang med rutineret og fast hånd og gaverne flød i en lind strøm. Vanen tro var nogle mere heldige end andre – m