01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2019 / 2019-08-17 Nyt om Ride Your Harley og KM konkurrence

Nyt om Ride Your Harley og KM konkurrence

Tilbage

Kilometerkonkurrencer

&

Ride Your Harley Challenge 2019

Køresæsonen rinder langsom ud, og lige om lidt er det tid for at få afsluttet Ride Your Harley Challenge samt Kilometerkonkurrencen og få præmieret vinderne.

 

Ride Your Harley Challenge

Sidste frist for at indsende billeder af destination, motorcykel og nummer i forbindelse med Ride Your Harley Challenge er søndag den 22. september 2019. Så har du stadig destinationer på listen, du endnu ikke har fået besøgt, er det ved at være nu!

 

Alle som har fået bekræftet destinationer via Facebook gruppen eller mail er med i opløbet om præmierne fra vores sponsor Caps MC, Århus.

 

Der er fine præmier til de tre første og præmieoverrækkelserne sker i forbindelse med standerstrygningen søndag den 29. september i Klubhuset i Hårup.

 

Distrikt Midts kilometerkonkurrence

Distrikts Midts egen kilometerkonkurrence slutter i forbindelse med Standerstrygning søndag den 29. september, hvor der er kilometeraflæsning og vi kårer længstkørende oldtimer, kvinde og mand.

 

Kan du ikke være tilstede på dagen kan du indsende billede af speedometer sammen med navn, medlemsnummer og registreringsnummer til Næstformand Torben Riis på naestformand@hdcm.dk senest fredag den 27. september klokken 16.00.

 

Ved deltagelse i Distrikts Midts kilometerkonkurrence deltager du automatisk i den nationale kilometerkonkurrence.

 

Den nationale kilometerkonkurrence

Den nationale kilometerkonkurrence fortsætter frem til 31. oktober. Som nævnt ovenfor kan du vælge at deltage med dine kørte kilometer i forbindelse med Distrikt Midts egen kilometerkonkurrence. Men du har også muligheden for at gøre brug af dine kørte frem til den 31. oktober. Dette gør du ved at indsende billede af speedometer sammen med navn, medlemsnummer og registreringsnummer til Næstformand Torben Riis på naestformand@hdcm.dk senest torsdag den 14. november.

 

Go for it...