01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / Klubaften 2-3-2018 Fællesspisning

Fællesspisning i HDCM

Tilbage

Super godt fremmøde trods vejret. Der var tændt op for varmen så alt var godt. Der var arrangeret karbonader med stuvede ærter og gulerødder og en lille dessert.

 Efter fællesspisningen kom vores nye formand ind på nogle af de nye tiltag der skal ske i klubben, og hvad bestyrelsen har snakket om.. Det der bliver kaldt DISTRIKT info møde. Det tegner til at kunne blive noget der vil rykke på fællesskabet i DISTRIKT MIDT, men det kræver også at vi, det vil sige alle medlemmer i distriktet, giver lidt. Gerne det  positive først. Der kom mange gode ting op og der tegner sig et godt billede på den kommende sæson. Der kommer nye tiltag. fællesture hvor der køres ud og til nogle af de forskellige klubber, forretninger rundt i distriktet, eller de inviteres til at komme til klubben. Der skal tjekkes op på huset. Der skal arbejdes en del på at få de forskellige udvalg op at stå.  Barudvalg, husudvalg, DBM udvalg, ny medlemsaften.

DBM udvalget er noget af det som, skal sættes i gang snarest. Er du frisk, har du nogle ideer, er du den der er god til at sætte tingene op og have overblik.  Så meld dig frisk til en af dem i bestyrelsen og sig du er interesseret. Der ligger faktisk allerede en hel del gode ting som kan bruges, fra det formøde vi havde efteråret. Der er også allerede nogle som har budt ind, men der er brug for flere, hold dig ikke tilbage jo flere vi er til at løfte opgaven jo nemmere bliver det. Der ligger en mappe ude i klubben hvor der allerede er nogen som har meldt sig. Der er også alle de forslag fra formødet lagt ind.                                                                          Det var en fin info og helt sikkert noget som vil gøre at klubbens medlemmer føler sig mere hjemme ,   velkommen og informeret om hvad der sker i HDCM. Godt gået Jørn, helt sikkert hvis det er vejen fremover  så er der muligheder for at vi rykker i den rigtige retning.                                                                                          Derefter var der lidt hygge snak. Længe siden klubhuset har haft klubaften til kl. 22.30 og medlemmerne ville faktisk ikke hjem, men sneen var begyndt igen. 

OBS HUSK MOTORLÆRE AFSLUTNING TANGEVÆRKET 17.3.2018 se hjemmeside andetsted.