01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / Journalist

Distriktsjournalist i Distrikt Midt

Tilbage

Vores trofaste distriktsjournalist gennem efterhånden mange år, Stig Østergaard har valgt at lade sig pensionerer fra jobbet som distriktsjournalist, hvorfor vi søger hans kompetente afløser. 

Er du god med pen og kamera, eller er I to – én med pen og én med kamera – som har lyst til at prøve kræfter med jobbet som distriktsjournalist, så er det nu.

Hvad kræver jobbet så? En dækning i ord og billeder til hjemmeside og HD-Journal af primært Distrikt Midts arrangementer, ture, træf, møder, etc. – men også (gerne) øvrige aktiviteter i området, som har Harley-folkets interesse. Den kan være sæsonåbning eller anden begivenhed hos MC-forhandler eller MC-værksted eller en udstilling. Der er frie muligheder.

Jobbet er i tæt kontakt med bestyrelsen, Webmaster og redaktør Chresten Torp på HD-Journalen, som selvfølgelig også støtter og hjælper, hvor der er behov. Hertil afholdes årligt kursus/møde for alle Distriktsjournalister og HD-Journalens redaktør.

Er det noget for dig/jer, eller er der spørgsmål, så kontakt distriktets formand Jørn Skouborg på formand@hdcm.dk eller telefon 3069 2322.