01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / Friske kræfter

Friske kræfter i Distrikt Midt

Tilbage

Vi har behov for friske kræfter i Distrikt Midt. Når vi skal lykkes med opbygning af Danmarks suveræne bedste distrikt, er der behov for ideer, hænder, medspillere – altså er der også en plads til dig.

Distrikt Midt – ja hele Harley-Davidson Club of Denmark - er en klub af medlemmer for medlemmer, som herfor kun fungerer optimalt, når vi alle spiller med.

Her i distriktet har vi i øjeblikket nogle opgaver for dig som er frit tænkende, idemager, entreprenør, sosu-assistent, grafiker, VVS ‘er, sygeplejerske, elektriker, tømrer, pædagog, revisor, fysioterapeut, advokat, professor, mekaniker, skolelærer, studerende, EDB-tekniker, overlæge, postbud, bøsse, ergoterapeut, eller andet – blot du gider være en del af klubben.

Helt eksakt har vi lige nu nogle udvalg vi skal have bemandet – og det er: Turudvalg (planlægger og gennemfører fællesture), Barudvalg (sørger for varer og bemanding i baren på klubaftner), Klubhusudvalg (planlægger og gennemfører ombygning, indretning, udsmykning, vedligehold og rengøring af klubhus og udearealer), Træfudvalg (planlægger og gennemfører Danish Bikemeet 2018, som afholdes 8.- 10. juni), Distriktsjournalist (dækning af distriktets arrangementer etc. i ord og billeder), Webmaster (opdatering og vedligehold af hjemmeside, Facebook og SMS-telefon)

Er det noget for dig, eller er der spørgsmål, så kontakt distriktets formand Jørn Skouborg på formand@hdcm.dk eller telefon 3069 2322.