01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / Fællestur d. 14 April 2018

Fællestur d. 14 April 2018

Tilbage

 Fællestur til Forever2wheels  

6 medlemmer mødtes i klubben på en herlig lørdag - hvor solen helt sikkert havde en intention om, at ville varme os igennem, MEEEEN intentionen er ikke altid nok.

 

Uanset om solen ville os det bedste eller ej, skal der mere til, at beholde cyklerne i garagen, så inden, der var nogen, der fik sagt ”lækker sportster”, blev ruten lagt, efter fælles input, ad de små, men smukke veje over Linå, Tulstrup til Ry og derefter til Skanderborg - Horsens - Vejle og Fredericia.

Vel ankommet til Forever2Wheels gik vi vanligt mod indgangen (som vi plejer at benytte) - vi blev heldigvis stoppet undervejs af en venlig biker, der kunne fortælle os, at der var modemesse i den del af Messe C hallerne.

Vi var da nogen som straks mente vi havde model potentiale, men også dette blev nedstemt og vi vende mod den rigtige indgang.

Vel indenfor igennem indtjekningen, skete der en mindre opbrydning af vores lille flok – og der gik ikke mange minutter før vi stod 2 mand og tænkte hvor er de andre ?
Nå man skal jo ikke lede langt for at finde ligesindede, så første stop var HDCDK standen hvor Kristian fra Syd tog imod og tilbød drikkevarer.
Vi skulle lige have tømt (urin)tanken efter turen inden vi skulle fylde på igen, men tak for buddet Kristian.

Efter en kort runde mødte vi flere velkendte ansigter - Tomas fra Aros tog som vanligt imod med smil og snak. Caps var også repræsenteret med nogle cykler, bl.a. jubilæums Break Out’en – den er sgu fed.

Jens færgemand havde også fundet vej til Forever2Wheels med hans kammerater fra Ural klubben, så ”Olga” stod og pyntede sammen med andre ligesindede, man kan undre sig over hvorfor Ural klubben blev placeret i et hjørne sammen med militæret, der havde en panseret mandskabsvogn med, måske der er en sammenhæng i fremstillings metoderne, vægt, kørestil….? ()

HDCA fandt vi da også bag ved HDCDK teltet, her var der også go lir og munter snak, altid hyggeligt at mødes – HUSK at HDCA kører Thunder Run 12 Maj.

Generelt var det et godt setup og et værdigt 20 års jubilæum for arrangørerne bag Forever2wheels  

Alt i alt kan dette summeres op til følelsen: ”at trække skindjakken på og høre den "bette" brøle sit forårskvæd” - det er bare skønt.

PS: En stor tak til Steen for, at ringe til Road Captain inden afgang og advare mod etatens fotografer, bare alle HDCM’s medlemmer havde set dem….!

Det var en fed tur herfra skal lyde et stort TAK FOR TUREN – vi ses til klubaften, tjek kalenderen.

Turudvalget.