01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / fællestur 01-04-2018

Fællestur d. 1 April 2018

Tilbage

Dette er ingen Aprilsnar……

Der var 5 kører (4 HD’er og en enkelt ….. kan ikke huske hvad det var – vi kalder det for en vinterHarley) der mødte op til rundstykker og kaffe i klubben denne skønne morgen.

Det var selvfølgelig også startskuddet til dette års kilometer aflæsning, BARE Rolig der kommer flere muligheder for at få aflæst din cykel – se hjemmesiden og FB.

Så efter indtagelse af lækkert morgenkomplet, fandt formanden pen og papir frem og gik i gang med at skridte rækken af HD’er af - 2 i kategorien ”mand”, en i kategorien ”kvinde” og en i kategorien ”oldtimer” (Super, at Brian fra Herning dukkede op på sin fede Flathead) – vinterHarley’en blev ikke noteret !

Turudvalget havde på grund af svingende vejrudsigter ikke lagt en alt for lang tur på plakaten denne første april, men en tur på små 35 km var planlagt – selvfølgelig med kaffe pause og senere is pause indlagt på ruten, man kan jo ikke gå på kompromis med kaffe og is….

Turen gik op over Silkeborg igennem Balle og til Hvinningdal, for at svinge ned igennem til Funderholme hvor put and take søen blev kaffe pause stedet og vi kan ikke klage over vejret for solen bød os velkommen på bænken – det var skønt at mærke solen og cyklen igen.
Vi sagde farvel til Oldtimer Brian i Funderholme, han vendte snuden hjemad mod Herning – tak for turen Brian, fedt du kom.

Efter kaffen gik turen tilbage mod Silkeborg forbi Silkeborg Bad, vi havde jo ikke glemt isen og Okkels på Nygade var åben, så man skulle da ikke lade den mulighed gå forbi – isen blev indtaget her og det skulle have været afslutningen på en kort første fællestur……. MEN Turudvalget forespurgte de deltagere som stadig var til stede om ikke cyklerne skulle se Himmelbjerget, og inden vi fik sagt ”Lækker Sportster” ja, så var vi på mod Himmelbjerget.

Vi ankom i god stil til Himmelbjerget, MEN hvad var det – vi var åbenbart ikke de eneste, der kunne finde denne skønne plet i vores opland – der var så mange mennesker på Himmelbjerget, at vi fortsatte til havnen i Ry i håb om at der var åbent – man kan vel altid drikke en kop et eller andet når man er på tur.
MEN igen blev vi snydt, der var lukket.

Der var næsten en mundvig eller to der var på vej nedad, men så kom kasseren til at nævne, at nu var hun faktisk ved at være sulten (det var jo også ved at være ca. 25 min siden vi spiste is) og det skulle hun da ikke sige særlig højt for der var straks en der sagde, SULTEN - det rimer på ”Rasses skovpølser” og igen inden der var nogen, som kunne tænke ”Lækker Sportster” så var ruten lagt ind og firkløveret på vej til Rasses.

Efter indtagelse af diverse retter hos Rasses, vendte flokken atter næsen hjemad mod klubben.
Det skal nævnes, at turen var planlagt til ca. 35 km, men fordi vi ikke kunne lade være, endte første fællestur på ca. 100 KM.

Det var en fed tur herfra skal lyde et stort TAK FOR TUREN – vi ses til standerhejsning.

Turudvalget.