01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2018 / Bestyrelsen 2018

GENERALFORSAMLING 11.02.2018 HDCM. Distrikt 5

Tilbage

Tillykke til den nye bestyrelse. Det umulige (troede mange ) fik en god ende. Det var en rigtig god dag for Distriktet. Det var med en underlig følelse at der i dag var GF i HDCM Distrikt 5. hele bestyrelsen med undtagelse af Dan har valgt at stoppe. Der har ikke været nogen til kende givelse fra nogen om at de ville træde ind i bestyrelsen. 

Kl 1405 bød Steen velkommen til 43 medlemmer fra distriktet., og til vores Formand i HDC.DK  Jonas. Og spurgte om der var en der ville være dirigent. Der blev peget på Tommy og Jørn Skouborg, Tommy trak sig. Jørn Skouborg  takkede for tilliden og startede med og byde velkommen, og orientere omkring at GF var indkaldt retmæssigt. Herefter var der bestyrelsen beretning. Den blev godkendt. 

Derefter distrikt regnskabet, DBM regnskab og det nye buget for 2018. Der var nogle enkle spørgsmål som der blev svaret på. Regnskab godkendt og med rosende ord fra revisor. Flot arbejde Marianne.

Så kom vi til valget til den nye bestyrelse. Jonas kom lige indover med hvad følgerne kunne være hvis ikke vi fik en ny bestyrelse. Det gjorde vi heldigvis. Læs referat på hjemmesiden, jeg ved ikke om det allerede er lagt ud, men ellers kommer det snart. Efter valget takkede Jonas på HDC.DK vegne for at medlemmerne i Distriktet havde klaret at løse den svære opgave. Dejligt.   Efter pausen fik Jonas ordet, han orienterede lidt om hvad der sker i HDC.DK  p.t. derefter gik vi over til evt. hvor der var nogle ideer og oplæg til hvad den nye bestyrelse skulle overveje. Jeg, Stig som er journalist i HDCM distrikt midt, spurgte ind til om der var en som havde en lille journalist i maven, da jeg stopper efter det næste nr. af HD JOURNALEN. Det bliver noget som den nye Bestyrelse vil tage op og finde ud af. Jeg takker for tiden der er gået. Jens Færgemanden  oplyste kort om HDCM sidste motorlære i denne sæson. Lørdag den 17 marts kl. 11.00 ved Tangeværket. Det bliver en special rundvisning specielt lavet for os. Mød op. Der var ikke flere som havde noget under evt. 

Jørn Skouborg (den nye formand i Distriktet) takkede for god ro og orden og inviterede på Stegt flæsk og løgsovs. Dejligt at der var så mange tak. Derefter var der hygge i en times tid.

Stig

DSC 0001

Fra venstre 

Flemming, Dan, Finn, Torben, Jørn, Marianne, Jesper, Dirch, Benny, Ejvind