01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2017 / sæson start 01-04-2017

Sæson start og standerhejsning

Tilbage

Så kom dagen som mange Harley Davidson kører havde ventet på hele vinteren, nemlig den 1. april, hvor sæsonen blev skudt i gang med et brag af en dag.

De morgenfrisk Harley Davidson kører i distrikt midt, som havde lyst til at kører fra klubhuset, sammen med andre medlemmer på årets første fællestur, turen gik til åbnet hus hos Cap’s Århus.

Dagen startede med at være lidt kold og grå, vejene var våde, så det så ikke lovende ud for dagen, med tunge skyer hængende over klubhuset kom folk en efter en til klubben, for at få en kop frisk brygget morgenkaffe til at vågne og få varmet deres frosne finger på.

Inden turen gik til Cap’s Århus skulle der lige hygge snakkes og sparkes lidt dæk, der skulle jo vises lidt nyt bling bling frem for andre, det som folk havde fået sat på deres Harley Davidson motorcykel i løbet af vinteren. 

Klokken blev ca. 9.15 inden folk var færdig med at snakke og havde vist alt deres nye udstyr frem, formanden fik samling på tropperne og Kaj blev enstemmigt valgt som turguide fra klubhuset og til Cap’s, Jeg tror at det var et dårlig valg, for jeg er sikker på at Kaj valgte en tur på de mest beskidte veje, for alle andres motorcykler var møgbeskidte da feltet kom ud til Cap’s. Kaj var utrolig glad og smilende som altid, mens alle andre gik og kiggede på deres beskidte motorcykler og vidste godt hvad klokken var slået når de kom hjem igen efter dagens arrangement, nemlig vask og polering af motorcyklerne :-) 

Efter at folk havde sundet sige over deres beskidte motorcykler, skulle vi havde rundstykker og kaffe, lidt hygge snak ved bordet og så var Vi på egen hånd indtil kl. 13, hvor Kaj skulle fører folk tilbage til klubhuset igen.

Folk gik rundt og kiggede motorcykler og fik snakket med hinanden om deres motorcykler og andres motorcykler, Der var motorcykler for en hver smag, der var ikke 2 motorcykler som var ens, et imponerende syn.

De nye modeller var sat frem og folk kunne melde sig på til en prøvetur på den model de ønskede at prøve.

Vejret blev bedre og bedre som tiden gik og der komme flere og flere mennesker ind til Cap’s, jeg tror vi på et tidspunkt var mere en 350 mennesker på pladsen foran Cap’s, det var en rigtig fed oplevelse, motorcykel støj og god musik i baggrunden, pølsevogn og Brandbil med øl aftapningshaner med forskellige ølvarianter i, det er lige noget for en rigtig biker :-)

Kl. 1 kørte Vi mod klubhuset igen og i samlet folk kørte vi over bag klubhuset, hvor flaghejsningen og kilometertællingen skulle finde sted.

Flaghejsningen gik godt efter at formanden havde fumlet lidt med hvordan flaget skulle vende og bindes fast på snoren til flagstangen, da flaget var gået til tops, blev der holdt et minuts stilhed for vores savnede medlemmer som ikke er her til at kører sammen med Os mere, efter det minus og jeg mener et minut, for formanden holdte øje med tiden på sin telefon og havde også sat alarmen til, hvis nu lige folk var faldet i søvn i det minuts tid :-)

Derefter var det så tid til at Stig skulle til at humpe rundt på sine krykker, for at få aflæst alle medlemmernes kilometertæller til klubbens intern konkurrence med hvem der kører flest kilometer i sæsonens løb.

Imens blev der kæmpet med at få grill og maden klar som skulle havde været serveret kl. ca. 14,15, tror nok den blev til 15.15, inden Vi fik mad, men så blev der også serveret pølser, brød og kartoffelsalat, nogle mellemmer fra bestyrelser blev enig om at vi varmer lige resterne op fra gårsdagens fællesspisning, heller proppe det i medlemmerne, ind at smide det ud. :-)

Resten af dagen forløb stille og roligt, masser af hyggesnak og nogle skulle lige slå lidt mave efter indtagelsen af maden. 

Jeg takker for en rigtig dejlig dag, med masser at oplevelser og hyggelige snakke., ser frem til det næste arrangement med Harley Davidson Klubben Danmark.

 

Martin Kjær Thomsen