01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 5, Midt
hdcm.dk / Nyheder i dist. Midt / 2017 / Big bike

Bike Bike

Tilbage

Endnu en vellykket fælles tur som startede fra klubhuset ca. kl. 10, lige efter en kopkaffe som blev frisk brygget til et stort antal fremmødte biker, som havde trosset vejret og var klar på den daglig mobning, som man skal forvente når rigtige biker mødes til fællestur. Fællesturen gik til Big Bike hvor den stod på hygge, hel stegt pattegris, fadøl og til tøsedrengene sodavand.

Servicen og humøret hos Big Bikes medarbejder skinnede igennem ved ankomsten hos Dem, det var så dejlig en oplevelse og kan virkelig anbefales at svinge forbi Big bike shoppen/værksted på en kører tur på Jeres Harley’er hvis I er i Silkeborg området eller bare arrangerer en kører tur hen til Big bike for at se Deres lækker shop og værksted.

Arrangementet startede kl. 11, så inden svinet skulle parteres kl. 12.30, blev er der sparket dæk, hygget snakket med hinanden med en stor fadøl i hånden og købte ting til motorcyklerne.

Da kl. så var ca. 12.30 og svinet var klar til at blive parteret, blev der gået til makronerne, man skulle ikke tro at menneskerne havde set mad før eller havde fået morgenmad, men en rigtig biker kan jo også spise en masse kød og meget lidt grønt (grønt er jo kun til pynt eller til kaninerne)

Efter at en rigtig biker har fortæret en omgang hel stegt pattegris og en omgang fadøl, skulle der lige bøvses og pruttes af i krogene mens der jo lige skulle hygge snakkes lidt mere inden arrangementet skulle slutte.

Arrangementet var perfekt i mine øjne og Jeg ser rigtig meget frem til næste år, Big Bike har afholdt arrangementet i 12 år nu og jeg selv synes at det bliver bedre og bedre for hvert år.

Jeg/ Vi takker for en rigtig dejlig og hyggelig dag sammen med andre biker og ikke mindst personalet og Big Bike for et virkelig godt arrangement igen i år.